Uw villa

Royaal wonen in een duurzame hoogwaardige villa,

in het geliefde Dubbeldam.

neem nu contact op

Uitleg  over Uw Villa 

Ontspannen wonen in Dubbeldam? Deze droom kan werkelijkheid worden in het luxe hofje van Hof Dubbelsteyn

Duurzaam wonen in een dorps gebied? Dat kan! Duurzaam wonen is bij Hof Dubbelsteyn heel erg belangrijk. De vier luxe energiezuinige villa’s, die gebouwd gaan worden, zijn nul-op-de-meter villa’s! Dus zeer energiezuinig en daarnaast ook nog eens circulair. Hierdoor is rentekorting op uw hypotheek mogelijk. Ook enthousiast? Schrijf dan nu in!

Een NOM (nul-op-de-meter) villa produceert even veel energie als dat er verbruikt wordt*. Dit geldt voor zowel de installaties van de villa als voor het verbruik van u zelf. Dit is mogelijk door de hoogwaardige isolatie, de zeer zuinige installaties en de zonnepanelen.

 

De villa’s zijn standaard voorzien van een ruime uitbouw van 3 meter. Er zijn veel opties mogelijk om de woning nog verder uit te breiden en/of aan te passen, bijvoorbeeld met een levensloop bestendige uitbouw waardoor er een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond komt.

De villa’s staan op ruime percelen. Daarnaast zijn de percelen voorzien van twee parkeerplekken op eigen terrein, waardoor u altijd uw auto kwijt kan, daarnaast worden er nog 3 extra (bewoners) parkeerplekken gerealiseerd.

 

render1

render2

render3

render4

render5

Bouwstijl

Bij Goedhuis werken we met een slim bouwsysteem. Zo maken we gebruik van unieke sandwichpanelen, die sterk en slank zijn. Het woonoppervlak is hierdoor tien procent groter dan bij traditionele woningen met hetzelfde volume. Zo blijft er meer ruimte voor uw tuin en huis over. Het unieke van de sandwichpanelen is dat ze zowel een dragende als isolerende functie hebben. Dit vormt het skelet van uw villa.

 De villa’s zorgen voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. Daarnaast werkt Goedhuis met een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is. Uw villa verliest nauwelijks warmte. U bespaart flink en het draagt bij aan een prettig binnen klimaat.

 

*Uitgaande van gemiddelde gebruik conform de BENG berekening software.

# het nieuwe bouwen

keuken

woonkamer 1

keuken2

woonkamer 2

slaapkamer 1