Hof Dubbelsteyn

Middenin het geliefde Dubbeldam, omringd door alle belangrijke voorzieningen en mooie natuurplekken. Waar zijn dit soort plekken nog te vinden?  Lees hier meer over het project met de charmante villa’s.

neem nu contact op

Ontdek het heerlijke vrije leven

In Hof Dubbelsteyn zullen 4 villa’s gerealiseerd worden. De villa’s staan op riante percelen in een kleinschalig gezellig hofje.

Ontspannen wonen in dorps gebied? Dat kan in Hof Dubbelsteyn! Hier worden 4 luxe villa’s gebouwd met  elk een riant perceel. De woningen liggen in een hof, waarin alleen bestemmingsverkeer zal komen. Hierdoor wordt er een rustige en gemoedelijke sfeer gecreëerd. U kunt uw eigen auto direct voor de deur parkeren. 

Het hof zal omringd zijn met veel groen, wat zorgt voor een goed milieu en een rijke diversiteit. Bij de bouw van de woningen zal er gebruik worden gemaakt van duurzame materialen. Al met al zorgt dit voor een duurzaam woonklimaat. Dit maakt Hof Dubbelsteyn tot een unieke woonplek. 

Benieuwd naar de verkoopprijzen?  Bij het Bouwkavel overzicht kunt u meer zien.  

 

Dicht bij alle belangrijke voorziening en ook dichtbij het vrije buitenleven. Dit is wonen in stijl in Hof Dubbelsteyn. De villa’s liggen centraal in Dubbeldam en daarnaast liggen ze net buiten de drukte van de binnenstad van Dordrecht. Het Centrum van Dubbeldam is binnen 5 minuten lopen te bereiken. 

Door de centrale ligging in Dubbeldam zijn alle belangrijke voorzieningen, waaronder gezondheidszorg, sociaal cultureel werk, kerken, verschillende sporten en recreatie, binnen 15 minuten lopen te bereiken.

Het vrije  buitenleven